Dålig uppdatering!

Hej alla bloggare! Jag har inte orkat blogga! De är så mycket nu innanhav börjar gymnastiet! Jag skall gå hotell och turism.
Jag skall säga att att idag har jag vart i sommarstugan hela dagen. Och nu i kväll var jag och träffade Ina och Linnea. Imorgon skall vi göra nått mysigt, vi skall tälta i inas trädgård! Skall hi mysa till det riktigt!
Ja som sagt börjar jag gymnasiet.
Vi börjar den 21a så de är ganska snart, vi skall träffas i aulan och dit skall jag gå med några som skall gå i min klass Sissela och Moa, de skall bli riktigt spännande men ändå pirringt! Aja!

Nu skall jag sova!
Slänger nog kanske in ett in lägg i morgon om jag har ork och tid!


Pussss!


Hemma!

Hej! nu är jag hemma igen!
Det lär nog dyka upp lite bilder från lingvallen snart! Juste nu är jag hos farmor, för det vart dom som hämtade mig vid flyget.
Mamma och Pappa är på vid hem, dom har varit och hämtat min lillebror och har kompis i Gävle så.
Jag har aft de hur bra som helst på lingvallen! med massor med träning styrka super roliga ledare, och fått massor av nya kompisar! Jag, Fanny och Maja kom ganska nära två st tjejer som heter Ottilia och Elina, suuuuper snälla tjejer verkligen, Vi hade värsta gråt kalaset när som åkte hem till Karlskrona.
USCH VAD JAG SAKNAR DOM..... men vi skall ses snart i gen! dom skall komma till Gotland och vi skall åka till dom i Karlskrona!
Igår sista kvällen så träffade vi jätte snälla tjejer som var knäcktar på Lingvallen = man städar och sånt. Dom heter Tea och Livia, lika gamla som mig. Toppen kul att träffa någon i samma åldrer!
Vi var i grop hallen och myste allihopa och berättade spökhitorier. SJUUKT MYSIIIGT! 
Ja som sagt i dag åkte vi hem till Gotland.. VÄDLIGT tråkigt.. men ändå ganska skönt.
 
Hoppas att ni har det bra!
Puss o Kram!♥
 

RSS 2.0