Följ mig!

Följ mig, kika mig! Bli super glad!

Twitter: @saraafrendiin
Instagram: @saraeleonoras privata: @saaraaprivaat
Kik: saraeleonoras


Ha de bra pusss!


Mys med bästisarna!

Hej alla läsare!
Har inte bloggar på ganska länge.. Har inte haft så mycke tid att blogga, men skall försöka slänga in några inlägg lite då och då!
Har ni att bra jul och nyår? Jag har haft de sjukt bra! Och nu har jag gått i skolan ungefär en vecka, och man har ju inte riktigt komma tillbaka i vanan att gå upp så tidigt.. Men de kommer nog snart tillbaka.
Min helg har varit ganska vanlig, jag hade träning i fredags till kl. 7 sen så var jag hemma, åt mat med familjen och såg på gladiatorerna, för Martina i rackartygarna va med! Och i lördags så åkte jag till Linnea min kompis, jag följde med henne till stallet och hjälpte henne med sin häst. Sen åkte vi hem till henne och duschade och gjorde i ordning oss, sen efter någon timme när jag hade duschat klart så klampade hon in på toaletten och jag blev sjukt rädd hahaha! Aja men sen typ vid kl 17.30 kom Ina och så typ åt vi mat, va ute och gick typ 1 o en halv timme! Och i morse typ kl 07.15 åkte jag med Linnea till stallet och släppte ut alla hästar medans Linnea och Ina sov kvar.
Ja så de har vart ganska bra helg haha!

Hoppas ni har de bra!


Puss o kram ❤


RSS 2.0