Fredag!

Tja!
Nu ligger jag äntligen innan sköna säng efter denna ganska bra men underliga dag.
Det började med att i morse skulle jag och min lillebror se på julkalenderna, haha och precis när de skall börja så blinkar lamporna till och de blir ström avbrott på hela Gotland.
Jag pker till skolan och de är strömavbrott ännu... De brukar va i högst 30 min.. Sen så gick vi in i vårt hotell klassrum där våran lärare hade tänt ljus och de va värsta mysiga stämningen! Och strömmen va borta tills kvart i 10 typ från kvart i 7.... :O
Och så hade vi ingen svenska så vi slutade halv 12! Sen gick jag och Sissela till mig och kolla tv tills hon skulle ta bussen hem! Vi skulle ju till våran tränare ni i kväll på myskväll, men de gick inte nej vi fick ställa in idag för att hon och hennes dotter hade fått halsfluss... -.-
Men som tur de va för mig, för min pappa åkte till Sthlm med min dator och där ligger alla bilder och filmer jag tänkte visa!
Haha och nu i kväll va min farmor och farfar här och åt tacos! Och imorgon skal jag gå på stan med mami och sen skall jag hem till Linnea, vi skall mysa med film osv.. LÖVE och ja hoppas jag får min lön från gymnastik! Så blir man lite rik asså! LOVE LIFE!

Kika mig! Har tråkigt :(
Kik: saraeleonoras

Pussss ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0